Sabtu, 11 Disember 2010

biLik sTuDy


Aww…malue…

Huhu…ayam sprint test betoi…

Laptop aku…

Sedang berblogging..

Serius ta leyh belah,cannot go,xbleh pi langsung…hahaha…apa???

Ni suma gara2 Photography Workshop yang dia pi aqi 2 la…haha….dah berjangkit n dok angau snap gambaq plak…abeh aku jadi model dy….sapa dy 2???sapa lagi kalo bukan miewantan…..adoi….tak leyh blah…mentang2 “soft copy mencecah RM 1++.++ sekeping..”haha….apa ini suma…ha…itu yang kita tak tau!!!

tak leyh blah...

Adoi abeh aku jadi model kat bilik stdy,bukan aku ja…Bidin sama Amir roomayte aku pon jadi mangca beliuw,”bukan apa…nak belajaq apa itu object,foreground and background..”kata beliuw.


din pon ada 2...

…tapi xpa….aku coba menyenep balik…tapi dy run2 plak…adoi..ddapat la jugak 2,3 gamaq si miewantan nie…haha….xpa la…essokeyh…..aku mang ska jadi model pon..=.=’..



dapat pon...

liat betoi....

adoi....

yang ni serius boooo....!!!

www.tips-fb.com

2 ulasan:

  1. haha...stdy banyak dah..maleh....=P
    len org 2..da grad....huhu...

    BalasPadam

KOMEN