Jumaat, 8 April 2011

Adobe CS5 Complete Licensing Solution

Assalammualaikum…..

Post pendek ni aku nak kongsi sikit pasal satu software ….keygen untuk semua product Adobe CS5. Daripada photoshop,illustrator,indesign,flash sampailah ke master collection dan banyak lagi..suma bleh guna…..dan yg penting sape2 yg beli product adobe pirate di kedai software yg dapat keygen yg dah invalid,maksudnya keygen expired..boleh guna software ni....

Sebelum ni aku punya Adome CS5 master collection yg aku beli keygen dy expired..so,tiap2 kali aku nak guna aku kena setting balik tarikh laptop aku kembali ke tahun 2009,sebab keygen aku 2009 punya….so kalo tarikh laptop aku tahun 2011,terus dy detect…pastu terus dy kuar paparan serial invalid……haha..sedih kan….kena kembali ke zaman silam…haha…


So,hari ni aku share satu software namanya Adobe CS5 Complete Licensing Solution….boleh download kat link media api ni okeh….

http://www.mediafire.com/?1ihgc8ku1vl11nx

(Tapi,perhatian..untuk guna software ni anda perlu ada Microsoft .NET Framework 4 ahulu..kalo dah ada ok la…tp kalo xda lagi, program ni xleh run…so donlod dulu secara percuma kat link sini

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992&displaylang=en

..okeh….)

Cara nak guna program ni mula2 extract mcm biasa….pastu copy program ni…bukak Computer>Local Disk (C)>Program File>Adobe>Photoshop CS5 ….pastu paste ja dalam tu….then,right click>run as administrator….pastu pilih nak serial adobe yg mana…contohnya Photoshop,so pilih Photoshop CS5..pastu klik Patch,pastu Generate…then copy la serial tu n paste la kat tempat sepatutnya tu….


Untuk yg xda Adobe Photoshop….download la kat mane2 link kat google kan banyak….xpon download trial version punya….then,masukkan serial dari program ni….boleh ja…satu lagi kalo yang nak tukar serial,on ja Photoshop dulu,pastu klik Help>Deactivate>Suspend Activation/Deactivate Permanently, pastu tutup Photoshop and then bukak balik…masti dy mitak serial punya..so boh la serial yg dah di generate tu….Renung-renungkan dan selamat beramal….

….okeh….sekian….


www.tips-fb.com

4 ulasan:

  1. hu3...nak buat..tp still kabur...=)

    BalasPadam
  2. nasi baek laptop ni x support adobe cs5 kalau x dah ambik dah key license ni! ohh!

    ShakRoil Entertainment

    BalasPadam
  3. @ShakRoil
    la...napa xbleh ka...rugi la bnda nak bagi free ni..haha...

    BalasPadam

KOMEN