Selasa, 2 Ogos 2011

Page Lesbian diambil alih RA1NS3V3N DRAGON FORCE

Maaf tayang disini...untuk pengajaran......ni link page tersebut KLIK..masuklah beri tazkirah tolong backup RAINSEVEN DEBAT DENGAN BUDAK2 TIADA AGAMA NIH......terima kasih...




Ika Michika
uiKk....kpda yg uda take off niE gRoup.....waNna say laRh huH!!...ksian wAa..kmu niE kNpa gRoUp kmu tak laku keRr smpi gRoup oRng pn mw ambiL BUT IT'S OK LArH kmi pN dah pNat nak jga niE gRoup....pa2x pN sLmat mnjadi admin kat gRoup niE opSs sBlum tRlupa humM....sy tw laRh...grOup niE HOT tmpt luahan PENGKID & LESBIAN............tak deR...tuk oRng2x mCm kMu...kn....by the way sLmat b'amal........................​....
about an hour ago

  • 8 people like this.
    • Ika Michika leKk2x tak PUASA keRr...oO.....tw da mmg msk kat 1 tmpt jaKk tak deRr tmpt laEn cNtik tmpt tUe caLer MERAH.......
      about an hour ago
    • John Amirocx hye si comel :D
      about an hour ago
    • Pamy Bleeding Silence kutuk ke kecewa tu ika ?
      about an hour ago
    • Rain Seven TULISAN BESAR KECIK
      juling mata aku tengok
      about an hour ago · 3 people
    • Rain Seven aku ambik group ni kerana group nii penuh dengan lessbian
      zzzzzzzzz
      about an hour ago
    • Haysia Dahksor hahaha..ape la
      about an hour ago
    • Ika Michika so....kNpa tak delete....jdi admin kat tmpt LESBIAN pLak tuE....atau nak jDi ketua LESBIAN.....huh....
      about an hour ago
    • Rain Seven KETUA ADMIN?
      aku tak nak jadi ketua bende kotor ni,
      hahaha
      macam ni laa jadi nya
      sosial sampai lupa agama
      about an hour ago
    • Pamy Bleeding Silence skejap lagi la. ckup2 la ika dari jadi kapir. kte org bkn suka2 pun kacau sini. ika nk jadi ketua admin utk bnda ni ? kira support setan la ni ?
      about an hour ago · 1 person
    • Breakerz Coding Jgn risau die ni dh conform jd AHLI SYURGA ^_^
      about an hour ago
    • Pamy Bleeding Silence Syurga dunia memang best. tp kejap je
      about an hour ago
    • Toryqell HexorCrew Keseronokan ini hanye sementara , selagi ade pintu taubat, Bertaubat lah anda wahai LESSBIEN(tak reti eje lessbien) sesungguhnye , ALLAH maha pengampun, Allah akan menerima taubat seseorang itu melainkan SYIRIK kepada ALLAH !!!
      about an hour ago
    • Pamy Bleeding Silence ika IM dgn Zac ke ? ckp puas maki kami ? mana ada maki =)) hahah
      3 seconds ago · Like
      about an hour ago · 1 person
    • Iqkage Blacklist huahahaha
      ksian dia...
      muka comel, pelik asal jpin pengkid.
      mesti playgirl ni
      about an hour ago · 1 person
    • Pamy Bleeding Silence aku rasa la.
      about an hour ago · 1 person
    • Ika Michika HAHAHAHAHAHA.....THANKS JERR LARH....KMU SLH TMPT NIE CUBA LARH CRI TMPT LAEN TUK BGI CERAMAH tak guna gakk
      57 minutes ago
    • Iqkage Blacklist ika makin comel la bila marah?
      kih3
      57 minutes ago
    • Toryqell HexorCrew hahaa
      57 minutes ago
    • Rain Seven comel?
      aku tengok ika makin marah makin gila
      takut aku :(
      56 minutes ago
    • Pamy Bleeding Silence dia xmarah dia kesepian. ala ika. tempat ni la sesuai. tmpat mana lagi. cuba suggest sket. tmpat haram la bagus wat ceramah. bior sedar
      56 minutes ago · 1 person
    • Rain Seven ika kami bagi ceramah untuk sedar kan ika dan lain2,bawah apa yang korang buat ni salah
      soo hargai laa sikit
      :)
      55 minutes ago
    • Iqkage Blacklist jangan jadi orang yang rosak
      53 minutes ago · 1 person
    • Luna Lolypop's Kmu sdr tak cra kmu nie bkn nak taubat kn orng tpi buat orng bnci gan kmu. . .bdoh pkir larh sndiri. . .tak pyh nak jdi imam taw apa klu tak tw ttg agama. . . .
      15 minutes ago via Facebook Mobile
    • Rain Seven BUKAN NAK TAUBAT KAN ORANG?
      kamu dah buat macam2 cara,cara lembut semua dah
      kami cakap baik2,
      tapi korang semua tak nak dengar
      kami terpaksa ambik tindakan,
      iaitu ambik alif gorup ini
      :)
      14 minutes ago
    • Rain Seven alih#
      12 minutes ago
    • Keyciey Dak Pk taik la ko ......ko wt aq pns ko tw x?
      12 minutes ago
    • Cyunkz Chika TQ
      wkakaka
      12 minutes ago
    • Rain Seven keyciey dak pk: berbudi bahasa boleh?
      11 minutes ago
    • Keyciey Dak Pk ko wt owg mrh da ko pkr k?
      11 minutes ago
    • Rain Seven keyciye:dimana sikap perempuan kau?
      dimana perasaan malu kau?
      dimana maruah kau?
      orang lain tengok apa kau buat
      kau ingat dorang semua diam
      pikir2 kan la
      :)
      9 minutes ago
    • Keyciey Dak Pk law aq jd cm pmpuan yg len
      8 minutes ago
    • Keyciey Dak Pk gn mdh aq akn dpjk olh llki cm ko............aq bnci gn llki
      8 minutes ago
    • Rain Seven dah la.
      berhenti laa jadi seorang pengkid
      berdosa besar,
      dipijak?
      kau ingat semua laki jahat ke?
      kalau aku jahat aku dah lama hack fb kau sekali
      tapi aku tak
      aku nak korang semua berubah menjadi seorang yang normal bukan menjadi lessbian
      7 minutes ago
    • Luna Lolypop's Wht the hell are u talking about. . .u alL make me hate u all. . .slma nie sy ok jak gan orng yg mcm kmu tpi start kmu wat mcm nie hilang da rsa hormat sy gan kmu. . .so puas kn larh hti kmu. . . .
      4 minutes ago via Facebook Mobile
    • Keyciey Dak Pk aq ttp bncillki
      3 minutes ago
    • Rain Seven luna: kami tak nak hormat kamu di dunia.
      kami cuma ingin kamu semua ada perubahan
      about a minute ago
    • Pamy Bleeding Silence ya kami ingt kamu berubah,even benci lelaki pun.jgn la wat keje ni
      A few seconds ago
www.tips-fb.com

5 ulasan:

KOMEN