Isnin, 13 Jun 2011

Demam Angry Bird xbeh lagi..haha


Aku tak terdaya..untuk memutus..jalinan cinta....hoho...lagu legacy lagi...haha..

Sebenaqnya demam angry bird aku makin menjadi....walopon best men game ni..tapi tekanan perasaan main game ni tobat ada jugak...mana tak nya...kalo xlepas stage tu...pergh....tekanan-tekanan..haha...

Tapi babi ngn burung2 tu comei...xpa la..haha...tapi comei2 pon babi haram dimakan ni masih menggelikan aku...meloya.....mau tak meloya...dah nama babi dari kecik dok anti-babi...haha...nak lebih mengerikan tengok la makanan tengah hari ni...hihi...

babi golek..haha


p/s:tolong jangan muntah kat blog cek ni okey...haha...

www.tips-fb.com

8 ulasan:

  1. dah la bakaq skali dgn pala-pala ...yarkk..

    BalasPadam
  2. @Famili Ceria
    pala tu yg sedp kot..haha...(mcm pnah rasa ja..haha)

    BalasPadam
  3. @CikTomyam
    kalau cincang kecik2 taruk dalam tomyam best kot ni...haha..

    BalasPadam
  4. @CikTomyam
    kalau cincang kecik2 taruk dalam tomyam best kot ni...haha..

    BalasPadam
  5. @CikTomyam
    kalau cincang kecik2 taruk dalam tomyam best kot ni...haha..

    BalasPadam

KOMEN