Jumaat, 18 Mei 2012

Musim-musim hujung sem ni....

Fuuu...fuuu..puih..puih....beqabuk habeh...alergik plak stgi..besa blog lama xbukak...takdak mood nak berblogging sejak2 insiden tahun lepas,xpa la..lupakan...

Time-time exam ni la nak tulih blog kan..haha...migu ni dah start exam kalo ikot jadual..tapi bnyak subjek aku migu depan..setat dengan Engineering Lab,UNGS(Islamic World View),Calculus,Programming,Circuit,Drawing.

Mood stdy xmai-mai lagipon walopon dalam stdy week..haha...mood lena tu xpenah chow cena mood study nak mai...apa-apa pon...bulan 5 ni ulangtahun ke-4,ulangtahun apa tu rahsia lah...tak sabaq nak balik rumah 31 Mei ni,nak jumpak mak,abah,adik-adik ngan kak long..Nak pi qumah tok lama xjumpak tok,sepupu,pak lang mak lang..haduih suma nak cerita haih..haha...


Paling penting rindu kat joran,nak pi mengai,besalah pemburu haruan tegar....grr....


Lagi satu 31 mei ni tamat exam.habeh sem nak balik terus xmau buang masa pasai cuti sikit ja..nak kena lapor diri balik kat Rejimen 515AW,pasal proses rekrut xselesai lagi...kali ni atihan hutan so kena siap mental lebih sikit.Kena buat latihan fizikal sendiri banyak sikit,sebab haritu kem induksi prestasi kurang memberangsangkan dari segi stamina.......apa-apa pon....... Yippe-Ki-Yay,kita enjoy!


 

p/s:wooo........woodpisi..wudpisi....



www.tips-fb.com

0 org seni komen:

Catat Ulasan

KOMEN