Ahad, 18 Disember 2011

13SG:Apa yang dijual di pasaraya China yang buat anda muntah hijau

Kepada yang dok makan lupakan niat nak tengok post ni..oke?bleh paham tera tuh?


Haha...masa aku berlayar tadi aku jumpak la benda tak senonoh ni...geli la sangat...Suma ni yang dijual di pasaraya di China,pasaraya tu nama apa tak tahu la...Tesco ka?haha...

Bikini ANTI-BAKTERIA untuk lelaki...





Chopstick pelbagai jenis..of course lah ada jual chopstick ni...




Jangan terkejut....BUAYA segar!!...haha....ok xlawak...




ITIK..ni itik salai kot..xpon itik kering...yark...




KATAK dan KURA-KURA segar...hidup lagi...ni bukan untuk dibela..tapi untuk dimakan...nak belapon suka hati lah...haha...tengok harga..mahal kemain..haha





KATAK segar yang lebih mahal...haha...katak puru kot...yark..(aku tak tau beza katak ngan kodok)




Macam biasa makanan wajib...Muka Babi a.k.a kepala babi...babi betol geng ni....(jum muntah)





Daging yang tak pasti daging apa....lembu kot....pikir +ve





dan yang terakhir.......memperkenalkan.....$#@%...haha...amenda natang nih???(@.@)


p/s:muntah pelan-pelan oke....sapu vick kat hidung...
www.tips-fb.com

3 ulasan:

  1. ishhh..geli betol~muntah 2 juta kali..cuba imagine kalau natang tu semua ada kat kedai-kedai kt mlaysia?mau mampus sorang2..tol x en.hafif??btw,nice entry! :)

    BalasPadam
  2. thank....haha..hidong "RXZ" tuh xleh belah...dy juai...geli..

    BalasPadam
  3. semua gambaq hak pelik2 hang capture noh.. huhu

    BalasPadam

KOMEN