Sabtu, 23 Julai 2011

Kawan Lama(Copy Paste dari sahabat)

assalam...huhu..entry kali nih bukan apa pown....
just tetiba teringat kawan-kawan lama setelah dengar lagu tentang bulan...
kalu nk dengar sila TenTanG BuLAn

kepada yang pernah menjadi teman2 aku,sepanjang aku menghadapi liku2 kehidupan remaja aku....
korang2 semua i.allah akan segar dalam ingatan ak...
x kisah Lah KitA pernah BerkawaN sekajap atau Pown Lama....
kerana korang lah...aku belajar menjadi manusia....berlajar mengenali kehidupan.....berlajar untuk mematahkan masaalah...kawan2..harap walaupun jasad ini x bersua muka dengan korang...korang akn selalu dalam ingattan ak....hmm...begitu indah ssat2 yang kita lalui....kita bersama-sama,meredah onak duri...untuk mencapai kejayaan...tatkala ak sungkur menyembah bumi...kau hadir menerangai jalan hidup ku..bagai pelota yang menerangi malam....

zamAn muda2 form 3....
zaman mula2 mengenali apa itu telefon BimBit......
waktu ini...mmber yang paling rapat dengan aku ialah haziq redhuan n muaz...
hmm..saat ini..bnyk kenangan manis yang di lakar...

ths is my class.....waktu ak membimbing kelas ini
5 AL-BIRUNI...
sejarah terlakar....
kenangan?
akan terpatri tersemat dihati....
.ini kelas 5 albiruni seblum cg faten dipindah kan ke sekolah lain
mantap lah cg faten..sempoi..
really miss her...miss as teacher...^^


ths all my ex-class mate...
putri
itulah gelaran yang terlekat bagi pelajar perempuan
maktab mahmud..


.cg hasni...^^
sapa lah yang curi2 amek gmbr nih..:)

ths my group..
DARK LEGEND
alhmdulilah..tercapai perlaksanaa group ini...
semunya berjaya melangkah ke alam university....
cuma miss sowng..faris...
ni lah faris.....
walaupon gila2..tapi pandai..
i.allah bulan ogos nnty akn melanjutkan perlajaran ke US...
moga2 Dia berjaya....

gila2 sama cg akmal puteri....
cg bio..mantap oo dya ajar..mcm 1 1 masuk dalm otak...
hoho..thnxs cg....:)
Cg lon.....
cg paling mantap n power kat mhad..
geng vateran...
masuk kls ajar add math,
buku dalam kepala...wow...
UStz suhaimi...
perhimpunan terakhir di bumi makhad..sedeyh..:((


aha,,,ni lps mengaji subjek bm..
cg fatihah..hehe....sempoi abes..


ooppsss..abg pegawai exam...
dan lagi tngkap gmbr lps abes exam spm..hehe
aha...ni konvoi raya ...
hmmmdlm 13 biji moto gak lah gerak waktu tuh...
mantap lah..heheh

lps tuh g raya umah cg faten lak...
semua nih kami buat ramai2..
ramai berkonvoi sama member2...
hooh...best gak klu terkenang zaman nih....

hohoh..ada 1 lagi...kami berkonvoi p penang..hohhh/gila ytoi..dlm 10 bijji moto....best lah..ramai2.....
hmm..semua nih lps spm.....


team konvoi

moto2 yang bersejarah...




so.memang best lah kalau terkenag balik peristiwa lama2 nih..moga2 ikatan ukhuah yang kita bina x mudah digoncang,x mudah diputuskan oleyh syaitan....

huhuh...rindu zaman dulu....so,hmm..setakat ini lah yang sempat..klu ada idea,i.allah ada lagi lah...aha...nnty akan ada entry yang baru,,.cita nya kami dah dapat umah..hehe..alhmdulilah,...

ok lah..berangkat dulu..selamat membaca dan semoga terhibur....wallahualam..^^


p/s:entry ni copy paste sebijik2 dari mebe aku ni Amirul...(unedited)
www.tips-fb.com

0 org seni komen:

Catat Ulasan

KOMEN