Selasa, 19 Julai 2011

Anti-virus untuk Facebook chat virus

Haha..mana la aku taw antivirus2 ni,mlawab virus ni...aku bukannya hacker..haha..
Dah banyak post di Facebook pasal virus yg mcm ni kan?

VIRUS BARU KAT FACEBOOK !
PENERANGAN
1. virus tersebut tersebar melalui
IM dimana dia bermula dengan
chat
......"hi. how are you?"
2. kemudian korang reply pd chat
tersebut , dia akan hantar
"Wanna laugh? :)"
3. selepas korang reply , dia akan
menghantar kan
"It is you on the video ?)) want to
see?)"
4. then lepas tu , dia akan hantar
satu LINK & link tu laa VIRUS.


haha...aku pon dapat gak msg virus tu,nk kata mebe aku nk pekena aku,aku rasa bukan..pasai yg antaq kat aku ni aku xpnah chat pon ngn dy walopon dy ada dlm friend list aku,tapi tadi tiba2 dy chat aku..sah2 la bukan dy kn...mesti kerja melaun virus tu la kot.....tapi aku ada antivirus dy...tengok la dibawah cara2nya...




yang penting janagn klik link tu sudah....settle...haha..

P/s:saja2 post..xdak entry nk post..haha.. www.tips-fb.com

0 org seni komen:

Catat Ulasan

KOMEN