Khamis, 23 Disember 2010

rEsUlT PMR???haahaaa..xTaW La...

Dum dam dum dam bak bunyi drum masa Awie ngan Amy search nyanyi lagu Gemuruh 2….haha…..

Pom prang-pom prang macam bunyi mercun time raya posa nuh….

Apa suma bunyi tuh????haaa…..itu…yanag kita tak taw…pasaipa kita tak taw?pasai kita tu tak penah cuba nak ambik taw…..hampa ni…ish sekeh pala satgi kot…..

Apa yang aku cuba nak maksudkan kat sini ialah bunyi-bunyi tu menggambarkan degupan jantung bakal2 penerima result PMR la…stgi keluaq la result depa…haha..taktaw la hampa….aku taktaw..aku lepas dah..huhu…aku ingat g masa aku amik PMR tahun 2007..haha..time 2 aku rajin lagi..xmacam time aku amik SPM tahun lepas…macam haprak lagi…main-main betoi…kes 2 result pon macam nak permainkan aku ja…kojang ang noh result…sampai ati..haha…(tak sedaq diri)…Masa aku amik result PMR,serius aku habaq,dari malam 2 aku qasa besa ja…mcm xdak papa ja..buat do no ja…sampai pagi esok mak pak aku ajak pi ambik aku pon pi jala….dalam gheta tu aku dok men ngan adik aku yang kecik 2 buat macam besa…sampai kat skolah tngok orang ramai..mebe2 aku dok renyih sampai tlinga aku tengok bila depa Nampak aku..depa Tanya aku punya result aku kata tak ambik lagi la..baru sampai…so,aku masuk ja dalam dewan…terus carik cikgu aku..haha…pas2…beratur ambik macam orang xdak perasaan..pastu bila tiba time aku ambik,duduk ja depan cikgu,cikgu dok selak2 cari file aku…jannting aku mula mintak CPR..haha..tak cukup oksigen..haha…nervous lol….pas2 cikgu bagi dengan senyuman yang paling meriah..haha..tengok2…ALHAMDULILLAH…napak A banyak..hihi..lega sikit…tapi x straight A la….¾ daripada subjek yang aku ambik..aku dapat A..huhu…oke lah 2 bagi budak malas macam aku ni…haha..pas2 nak balik mak pak aku bawak blanja makan..petang 2,apa lagi sesi interview daripada adik beradik,jiran2 juga cikgu2 berdekatan..naik cering aku..haha….macam xmau kluaq qumah pon ada..haha…….so,pada adik2 yang nak ambik esok 2,haha….tak taw la…wuuuuwuwwuuu…..huhu….

www.tips-fb.com

0 org seni komen:

Catat Ulasan

KOMEN