Jumaat, 17 Disember 2010

KeNaPa pAkAi cInCiN?




Salam…pasaipa hampa pakai cincin???ekceli..Aku pon pakai cincin..pasaipa aku pakai aku pon taktaw…tapi aku suka…’like this’….urm…maybe ikot sunnah sama kot..ala bukan kata nak blagak or nak menunjuk ka apa ka…sebab aku pakai cincin pon cincin murah…pasar malam ja…stainless steel ja pon..xlebih 15 ringgit..huhu…

Aku ada bnyak cincin sejak aku umur..urm bqapa r..jp2…aku qasa masa aku darjah satu dada…tok aku beli kat Mekah cincin budak2..kecik ja…aku ingat lagi batu dy warna merah..tapi dah lama hilang…pas2 aku xpppakai la…sampai akuuu form2,aku rasa nak pakkkai balik..so aku beli stainless steel murah ja…aku pakai setahun kot…hilang..maklomla..nyanyuk…


cincin silver yang mak aku bagi,walopon kelabu dah.tapi masih bernilai...

tokek vs cincin mak aku...



Masa form 3 aku beli lk cincin yang ada gambar arnab 2…’Playboy brand’..aku pakai lm gak sampai form5…pastu hilang…urm…sedih lagi…aku pon taktaw hilang pi mana…tapi masa lepas abih SPM dulu…maklomla…dok umah ja kan…pagi2 mak suquh pi beli ikan,pi kedai kalo tak dak gheja katkebun cabai..so,satu hari 2 mak aku ajak bawak dy pi kedai emas..ada la dy nk beli pa xtaw….pas2 kt kdai 2 dy tnya nk cincin dak??aku pon cangak lagi…nk la aku kata…haha….pas2 mak aku beli la cincin perak kat aku sebentuk…so aku pakai sampai la ni la…aku jaga elok2 kot…wlopon warna dy x la semerelit stainless steel…tapi aku pakai xbuang oo…pi mana xpakai qasa mcm ada xkena…hahaha…lani aku beli s2 g cincin…cincin Tokek…pasai pa nama dy cincin Tokek??haha..pasi ada gambaq cicak kat cincin 2,tokek kan sepsis cicak jugak..hehe…aku peminat tokek…huk2…k…sekiaan…suda…


ada gamaq tokek kat atas 2...

www.tips-fb.com

2 ulasan:

  1. Cantik gak cincin simple cenggitu..cuma org lelaki yg berumur, dia suka pakai cincin nak ada batu besar2 kan??

    Kalo sekeh paler mak, maunya benjol 3 minggu tu!

    BalasPadam

KOMEN