Jumaat, 26 November 2010

RiNdU TiMe mAcAm nI...

Rindu...wuwu…rindu serindu-rindunya…aaa…..waaaaaaaa………

Rindu?Apa yang oqang brutal jiwang macam aku ni rindu?...mesti la…rindu geng-geng aku..geng-geng serempit,sebuas,senakal,sejahat sama dengan aku kt ghumah la….dulu,masa ku dok umah,tiap-tiap petang lepas balik skolah sah tak melekat kat umah dah,petang ja ada la mebe-mebe col ajak kuaq,ajak lepak,ajak men futsol,ajak kacau anak dara oghang..macam-macam la…depa col ja,terus aku start moto “remm…remmm…” terus menuju ke lokasi..haha…macam besa port utama kat tangga jalan sekolah,kat belakang taman men futsal,tengok rempit and sesekali join jugak,tak pon lepak belakang Alor Setar Mall,hat tu ja kami taw..….maklomla..anak jantan…puas mak aku beletiaq kat aku ngan adik aku…tapi adik aku jenih tak melekat kat ghumah siang-siang ja…aku lain,aku tak melekat kat qhumah malam-malam,tak la lewat sangat aku balik…paling lambat pon pukui 2 pagi…aku pon malaih gak dok luaq lama-lama…nak gak balik on9…haha…

Tapi la ni…hampeh..dok kolej dok dalam dorm lena on9,lena on9 makan….study pon =P..HIHI… Apa leh buat..belajaq kan…nanti masuk main campus t oke sikit ada KCJ aku teman…sabaq sat noh….hakhak…sebab tu la pasal…kalau aku balik cuti sem ka,cuti raya ka,or cuti hujung minggu ka,memang aku balik pon tak melekat kat ghumah…macam besa..port-port tu lah jadi pilihan…kalo gamak aku asa nk buat benda lain pon,aku amik joran aku pastu merempit pi umah tok aku kat kampong sebelah pi mengai……ermm…apakan daya…sudah suratan tertulis…aku begini…telah lama…setelah berpindah…owh..sadis


Sebahagian belia-belia 4B Desa Kamela...

Pak menakan aku ni..Asyraf nama dia...jiwang ni...haha..





Bukan takdak padang bola…ada,tapi sedang dibaiki…tiang gol baru dalam proses…



(sory la…pic tak jelaih,camera 2mp tak stai,dah edit tapi itu ja aku mampu buat…)


www.tips-fb.com

0 org seni komen:

Catat Ulasan

KOMEN