Selasa, 4 Oktober 2011

Artwork : Smile & Kiss

04 Oktober,hari pertama aku lepas dari genggaman exam,juga sudah 4 hari berlalunya hari ulang tahun kelahiran aku yg ke-19....kepada yang wish haritu kat Facebook.com..thanks ya...untung gak ramai friends kat fb,ramai yang boleh doakan kita...Alhamdulillah....


Hari ni entry mcm biasa..pendek ja,entry ni nak publish artwork ja....maklumlah boring cuti,xkan nak stdy..sedangkan hari stdy pon x study..haha...Dua lukisan dibawah aku lukis lama dah,dok ada dalam file,cuma hari ni aku rajin nak kasi ink sama dy guna PS5,apa pon cuci mata jum...=P awek cun ni....haha....

Lukisan ni aku lukis masa pembikinan video The Making of Rozita


Yang ni aku lukis masa cuti short sem lepas kat rumah..




p/s:harap layan ja lukisan2 ni...x pro tapi x juga K.O!haha...
www.tips-fb.com

2 ulasan:

  1. terbaik lah teh kiss tu. hahaha. comel kot. ishh bila pulak nak buat artwork muka aku ni :p

    BalasPadam
  2. @aisha

    untunglah depa bleh balik awai...haha...muka hang?tunggu hang jadi artis dulu..haha..

    BalasPadam

KOMEN