Isnin, 12 September 2011

Free Download:Share banner Profile Facebook free.

Post baru ni saja nak share sikit banner yang aku buat....xcantik...simple ja...maklomla aku share free.....huhu....sapa2 nak download la...aku attach kat link mediafire....kat bawah ada aku letak download link..kecik ja file...sapa dok asasi uia pakai iium-community pon bleh...kalo iium-community lepas la masuk Mediafire huahua..sebab uia block Mediafire..hehe...ok...sini...

antaranya:


link


link lelaki
link perempuan
link




Yang ni aku share sikit ja...t aku rajin aku tambah lagi....kalo nak tempah boh nama gtaw ja...nak tag kawan untuk birthday kawan2 ka,nak wish apa2 ka...kasi specila kat wall kawan2 letak la banner macam ni...yang tahu photoshop or apa medit editor buat lah..kalo nak mintak dari saya pon boleh....yang atas ni khas untuk pengunjung blog ini.........see ya..!



p/s: freeshare untuk semua........harap suka...


www.tips-fb.com

0 org seni komen:

Catat Ulasan

KOMEN