Selasa, 14 Jun 2011

Padah buat kerajaan Malaysia,kerana akan diserang Hacker "Anonymous" sipakah Hacker(s) dalang disebalik Operation Malaysia???

Assalammualaikum...okeh...hari ni aku dpt berita gempar dri sumber2 aku...aku pon terkejut...tapi apa yang patut kita tahu..Malaysia akan diserang...angkara siapa?itu pihak berwajib masih menyiasat......Hackers di Malaysia pon tengah detect org ni...Hacker ini mungkin seorang atau kumpulan kita tak tahu,tapi apa yang penting mereka menyatakan kerajaan Malaysia adalah kerajaan paling tgas di Malaysia kerana telah blog bnyak website...mereka memberitahu setelah dengar Malaysia menyekat Wikileaks(Kerajaan takot la tu),dan juga PirateBay,mereka ambik keputusan nak serang web http://www.malaysia.gov.my milik kerajaan Malaysia pada pukul 7.30p.m ( G.M.T),pada 15-6-2011(esok).Nota amaran dihantar dalam bentuk video juga paparan grafik(lihat dibawah....)..Mereka bertindak mungkin kerana keputusan SKMM Malaysia untuk menyekat semua web2 File Hosting yang menjadi kegemaran serta kemudahan rakyat Malaysia memuat turun Movie,Lagu,Software dan sebagainya...mari kita tengok amaran mereka...

Notice dlm format .png(Klik Gambar)

Setelah grafik diatas dihantar,video dibawah menambah pengukuhan "Operation Malaysia".
Sila baca nota description dibawah,juga dengar video tersebut dengan teliti...mereka kata apa?pasti anda akan terkejut...




Greetings, Malaysia, We have seen the censorship taken by the Malaysian government, blocking sites like The Pirate Bay, and WikiLeaks. Malaysia is one of the world's strictest governments, even blocking out movies, and television shows. These acts of censorship are inexcusable. You are taking away a basic human right. The internet is here for freedom, without fear of government interference. Do not think that no one else notices. Your structured government has done the talking, and we hear loud and clear. Let this be an announcement to all your people. This is a sign, a warning, and an opportunity to listen to ideas above your own. In a way you are being stubborn. But how will this help anyone or your country. We fear that if you make further decisions to take away human freedom. We are obligated to act fast and have no mercy. For rules were meant to be broken. And corruption was meant to be washed away and forgiven. Now we will wash your corruption away so be prepared. Take this as a favor.

Persoalannya:


1.Siapa "Anonymous" itu??
2.Adakah mereka juga sama dalang atau CREW2 disebalik Wikileaks?
3.Atau Hackers & Crackers dari Piratebay??
4.Apakah mereka memang nak bantu rakyat Malaysia yang berang kerana sekatan File Hosting webs oleh SKMM Malaysia??

BERITA LANJUT>

P/s:Kepastian operasi ini masih samar2...mari kita tunggu sama2 esok...okeh....
www.tips-fb.com

2 ulasan:

  1. bagus jugak kena hack.. hahaha.. ayat kejam :P

    BalasPadam
  2. @Farhana Jafri
    kejam la kepada yg kejam neutral kan?haha..

    BalasPadam

KOMEN