Jumaat, 24 Jun 2011

Anonymous:Second visit to Malaysia...

SALAM SEMUA...RAKYAT MALAYSIA...


Okeh2...ta payah nak buang masa taip banyak entry ni...kerana formula ini:

Penyegan+malas+tutor+kuiz math+kuiz chem+kuiz fizik+E-BOOK=serabut palotak!!!

Okeh seteret tu de point.....nak tunjuk amaran ni saja.....so nampak kan gambaq kat bawah ni...ha...hat tu la aku nak tunjuk...nk tw pasaipa aku tunjuk?baca la text dalam gambar berformat .jpeg tu...paham la....kalo dak pon klik sini aku ambik --->
Aritu depa "mai" Malaysia depa suntik dua,tiga web ja....tapi depa berjaya suntik "HATI hacker Malaysia" untuk mula memprotes di web2,maknanya depa mai jadi Abang Long hacker la kat Malaysia ni ajak adik2 men suntik menyuntik...dan suntikan tu disahut DragonForce n RileksCrew...so,kali ni Anonymous ni mai kali kedua nak buat apa plak?haaa...tu kita tak taw....haha..


www.tips-fb.com

0 org seni komen:

Catat Ulasan

KOMEN