Rabu, 27 April 2011

Tutorial:Video Photoshop CS5 tutorial for photographer(free download)

Assalammualaikum semua.....jawab dulu baru baca post...



Ok...hari ni ada berita gembira untuk Photographer yang baru nak mula tu...pastu designer yg baru nak mula bidang ni pon bleh...video tutorial bertajuk Photoshop cs5 For Photographer...ok..video ni dari Linda.com dan boleh download dari link media fire..aku dah layan..memang terbaik..banyak tips...banyak manfaat....kalo nak sedut disini lah oke...saya akan bagi link disini..kat bawah ni...tapi ada link broken..tapi dont wory..sudah diperbaharui...ok...sedut sekarang..

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8

Part(ganti yg broken)

dan yang terakhir link ni...
extract suma mcm biasa skali ngn link ni...
link ni tolong ganti... www.tips-fb.com

0 org seni komen:

Catat Ulasan

KOMEN